“XXF-Very Very French“ müzik festivali

İSTANBUL (AA) - İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Babylon iş birliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen, "XXF-Very Very French" müzik festivali 17 Kasım'dan...

Google Haberlere Abone ol
“XXF-Very Very French“ müzik festivali
İSTANBUL (AA) - İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Babylon iş birliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen, "XXF-Very Very French" müzik festivali 17 Kasım'dan itibaren müzikseverlerle buluşacak.
Konuya ilişkin Fransız Kültür Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Fransız çağdaş müziğinin yeniliklerini keşfetmeyi amaçlayan "XXF-Very Very French" müzik festivali bu yıl İstanbul ve Ankara'da gerçekleşecek.
Festivalde, 17 Kasım'da reggae şarkıcısı Alpha Blondy, 25 Kasım'da Fransız DJ Brodinski, 26 Kasım'da DJ Guts, şarkıcı Jean Tonique, 3 Aralık'ta Fanfarai grubu, 4 Aralık'ta La Caravane Passe grubu ve 8 Aralık'ta Aaron grubu Babylon'da sahne alacak.
Müzik festivali kapsamında, bu yıl Ankara'da ise 6 Aralık'ta If Performance Hall'de Club Cheval, 7 Aralık'ta Hayal Kahvesi'nde Aaron, 16 Aralık'ta ise MEB Şura Salonu'nda Nouvelle Vague müzik grupları konser verecek.

Yorumlar