Üniversite öğrencilerine sağlık ve yöneticilik konferansı

Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Sağlık Yöneticileri Günü dolayısıyla üniversite öğrencilerine sağlık ve yöneticilik konferansı verildi.Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Devlet Hastanesi...

Google Haberlere Abone ol
Üniversite öğrencilerine sağlık ve yöneticilik konferansı

Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Sağlık Yöneticileri Günü dolayısıyla üniversite öğrencilerine sağlık ve yöneticilik konferansı verildi.

Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Devlet Hastanesi Müdürü Ayhan Türüdi, Aile Hekimi Oktay Altunay, Kalite Hemşiresi Zuhal Soyboğa ve Satınalma Görevlisi Ercan Tembeloğlu’nun katılımlarıyla öğrencilere Sağlık ve Yöneticilik konulu konferans verildi. Programa Daday Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Yüksekokul Müdürü Mehmet Nadir Özdemir, akademik ve idari personeli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Mehmet Nadir Özdemir, yönetim olarak bu tür organizasyonların yapılmasını faydalı gördüklerini bildirerek bundan sonra yapılacak her türlü organizasyona destek vereceklerini kaydetti.

Daday Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ise, zamanında kendisinin de aynı sıralardan ve dönemlerden geçtiğini ifade ederek, öğrencilerin ihtiyaç ve isteklerinin ne olduğunu çok iyi bildiğini söyledi. Özdemir, Kaymakamlık olarak her türlü desteği her zaman vereceklerini kaydetti.

Ardından konuşmacılar sırası ile kendilerini tanıttı. Programda öğrenciler merak ettiği tüm konularda soru sordular. Programın sonunda konferansı veren Daday Devlet Hastanesi ekibine protokol tarafından plaket takdim edildi.

Yorumlar