Şimşek, gömlekle karın üzerine yattı

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 24 dereceye düştüğü Ardahan'da, yöredeki soğuk havanın nem olmaması nedeniyle insanı aşırı derecede etkilemediğini göstermek isteyen Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Şimşek, gömlekle karın üzerine yattı

Google Haberlere Abone ol
Şimşek, gömlekle karın üzerine yattı

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 24 derece kadar indiği Ardahan'da, bölgedeki soğuk havanın nem olmaması sebebiyle insanı aşırı etkilemediğini göstermek isteyen Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Temel Şimşek, gömlekle kar üzerine uzandı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde bir süre önce etkili olan kar yağışının ardından başlayan ve sıfırın altındaki hava sıcaklıkları nedeniyle bölgenin en soğuk ili olan Ardahan'da sıcaklık gece saatlerinde sıfırın altında 24 dereceye kadar düştü.

Gündüz ise açık ve güneşli bir havanın hakim olduğu kentteki vatandaşlar hem beyaza bürünmüş doğanın hem de güneşli havanın tadını çıkarmak için Çamlıçatak köyünde yer alan ve başta ormanlarla kaplı olan Cemal Tural Tabiat Parkı olmak üzere yöredeki park ve bahçelerde gezinti yaptı.

Arkadaşlarıyla söz konusu parkı gezen Ardahan Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Temel Şimşek, yörede etkili olan soğuk hava nedeniyle piknik yapmanın zorlaşmasına rağmen vatandaşların parkta gezdiğini dile getirdi.

Özellikle doğa ile baş başa kalmak ve doyumsuz manzara eşliğinde stres atmak isteyenler için parkın büyük fırsat olduğunu belirten Şimşek, "Burada doğa muhteşem. Sadece gezmek bile insanı dinlendiriyor. Kardan dolayı piknik yapma dönemi bitti. Ancak karla kaplı bu manzarayı bizzat görmek ve gezmek, hatta yürüyüş için bu park harika." dedi.

Temel Şimşek, bölgede nem olmaması sebebiyle soğuk havanın insanları aşırı etkilemediğini savunarak, "Ardahan iklim olarak soğuk ama dokunan, rahatsız eden bir havası yok. Çünkü havamız kuru, nem ve rutubet yok. Bu nemsiz ve rutubetsiz hava sağlık için bire bir. Soğuğa kimse aldanmasın. Ben şu an gömlekle geziyorum, hiçbir şey de olmuyor." diye konuştu.

Şimşek daha sonra gömlekle kar üzerine uzandı.

Temel Şimşek ve beraberindekiler ardından bir süre parkta gezinti yapıp, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yorumlar