"Siccin 3: Cürmü Aşk" 2 Eylül'de vizyona girecek

- Yerli korku filmlerinden "Siccin" serisinin yeni halkası, aşkın ve korkunun bir araya geldiği "Siccin 3: Cürmü Aşk" filmi meraklılarıyla buluşacak

Google Haberlere Abone ol
"Siccin 3: Cürmü Aşk" 2 Eylül'de vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Mestçi'nin üstlendiği korku filmi "Siccin" serisinin yeni halkası "Siccin 3: Cürmü Aşk", 2 Eylül'de vizyona girecek.

Kanyon AVM'de gerçekleşen basın gösterimi sonrası AA muhabirine filme ilişkin açıklamada bulunan Mestçi, korku filmleri çekimlerinin her zaman zorluklarla geçtiğini söyledi.

Serinin 3. filmini kış aylarında Riva'da çektiklerini belirten Mestçi, gerçeklik duygusunun filme daha iyi yansıdığını dile getirdi.

Mestçi, filmin çekimlerinin 4 haftada tamamlandığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Benim en iyi filmimin bu olduğunu net olarak söyleyebilirim. Siccin 2, dram ve korkuydu. Bu filmin içinde ise korku ve aşk var. Hakikaten yeni bir şey yaptık Türkiye için. Ben denemeler ve yeni şeyler yapmayı seviyorum. Açıkçası Türkiye'de yeni denemeler yapmak riskli ama korku sineması da Türkiye'de yeni yeni oturan bir şey. Dolayısıyla bu tip denemeler yapmazsak doğru yolu bulamayız."

Filmin başrol oyuncularından Adnan Koç da ilk kez bir korku filminde yer aldığını aktararak, "Role adapte olmak için bizim bir kere büyük bir aşka inanmamız gerekiyordu. Filmde bir aşk ve cin olgusu var. Dolayısıyla role adapte olmak ve içselleştirme konusunda hiç zorluk çekmedim." ifadesini kullandı.

Koç, korku filmlerinde oyunculara büyük bir görev düştüğünü anlatarak, şöyle devam etti:

"Korku filmlerindeki oyunculuk, sınırlarda dolaşan bir iş. Ya komik olursun, ya korkunç olursun. Dolayısıyla bu anlamda riskli bir iş. Gerçekten ben de bu işe bir riskle giriş yaptım. Kendimi de izledim. Fena bir iş çıkmamış. Güzel bir film. Gişe anlamında serinin en iyi filmi olmaya aday bir film."

Başrollerinde Büşra Apaydın'ın da bulunduğu filmde Cem Uslu, Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Çetin, Deniz Gündoğdu ve Ömer Musab Küçükler gibi isimler de yer alıyor.

Yapımcılığını Muhteşem Film'in üstlendiği filmin konusu ise şöyle:

Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan ve Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu Mehmet felç kalır. Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat’ı suçlar ve onunla bütün iletişimini keser. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf, ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise çok sevdiği ilk ve tek aşkı Kader'i kaybetmemek uğruna korkunç bir şey yapar.

Yorumlar