Okuma Sanatı Kulübünden Oruç’a ziyaret

KOCAELİ(İHA) – Okuma Sanatı Kulübü Kurucu Başkanı Tülay Yanıkoğlu Yazıcı, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’u ziyaret etti.Ziyarette, kitap ve okumaya yönelik projelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu....

Google Haberlere Abone ol
Okuma Sanatı Kulübünden Oruç’a ziyaret

KOCAELİ(İHA) – Okuma Sanatı Kulübü Kurucu Başkanı Tülay Yanıkoğlu Yazıcı, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’u ziyaret etti.

Ziyarette, kitap ve okumaya yönelik projelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Tülay Yanıkoğlu Yazıcı, kitap kumbarasını Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’a tslim ederek “ Okuma Sanatı Kulübünü 7 ay önce kurduk ve kısa süre içinde büyük ilgi gördü. Henüz yeni olmamaıza rağmen kısa süre içinde 2 kütüphane kurduk. Kaymakamlıklar, belediyeler ile işbirliği halinde çalışıyoruz. Hedefimiz insanalrı okumaya teşvik etmektir” dedi.

Güray Oruç da İzmit Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiklerini ve ortak sosyal sorumluluk proleri yaptıklarını ifade ederek, “Belediyemiz her zaman STK, kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içindeyiz. Şehrimizin ve vatandaşlarımızın yararına her projeye destek oluyoruz. Okuma Sanatı Kulübü de son derece anlamalı bir çalışma başlattı. İzmit Belediyesi olarak da daha çok insanın kitap okuması için çalışmalar içindeyiz. Sokak kütüphaneleri, Öğretmen Okursa Herkes Okur, Annem Babam Okuyor, Kahvemiz Evimiz projeleri hep kitap okumayı teşvik edici projelerdir. Bu görüşmemizde de kitap kampanyası projesine destek olmak için detayları görüştük. Aynı zamanda okuma sanatı kulübü ve Kültür Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülecek kitap okuma kampanyaları ve çocuk kitapları yayınevleriyle ilgili etkinlik programlarıyla ilgili de fikir alış verişinde bulunduk” şeklinde konuştu.

Yorumlar