"Moscow Circus on Ice" EXPO 2016 Antalya'da

- Dünyanın ilk ve tek buz üstünde gösteri yapan sirk grubu Moscow Circus on Ice, EXPO 2016 Antalya etkinlikleri kapsamında sahne almaya başladı

Google Haberlere Abone ol
"Moscow Circus on Ice" EXPO 2016 Antalya'da

ANTALYA (AA) - "Moscow Circus on Ice" isimli grup tarafından EXPO 2016 Antalya'da sahnelenen buz üstündeki sirk gösterisi ziyaretçilerden ilgi görüyor.

İlk gösterisini 1964 yılında yapan dünyanın ilk ve tek buz üstünde gösteri yapan sirk grubu olduğu belirtilen Moscow Circus on Ice, EXPO 2016 Antalya etkinlikleri kapsamında ziyaretçilerin beğenisine sunulmaya başlandı.

Yönetmenliğini Natalia Abramova'nın yaptığı sirk grubunun gösterisinde, bireysel sirk görüntüleri ve dünyada başka hiçbir yerde bulunmayan artistik buz pateni hareketlerini içeren bir koreografi sergileniyor.

Renkli kostümler giyen akrobatların, buz patenleri üzerinde bale koreografileriyle, hokkabazlık, sıçrama ve patinaj hareketlerinden oluşan gösterileri, EXPO 2016 Antalya'ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere heyecanlı anlar yaşatıyor. Tek tekerlekli bisiklet, yüksek ip cambazlıkları ve ip atlama numaralarıyla eğlenceli bir gösteri sunan gruba, palyaçolar, sihirbazlar ve dansçılar eşlik ediyor.

Salı günü hariç hafta içi her gün saat 20.05 ve 22.30, hafta sonları ise 18.30, 20.05 ve 22.30 saatlerinde EXPO Meydanı'nda yer alan sahnede yapılan gösteriyi, ziyaretçiler 8 Ekim tarihine kadar izleyebilecek.

Yorumlar