"Halka 3" 11 Kasım'da vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini F. Javier Gutierrez'in yaptığı popüler korku filmi serisi "Halka 3", 11 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak. Yapımcılığını...

Google Haberlere Abone ol
"Halka 3" 11 Kasım'da vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini F. Javier Gutierrez'in yaptığı popüler korku filmi serisi "Halka 3", 11 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.

Yapımcılığını Akiva Goldsman'ın üstlendiği, Amerikan yapımı filmde Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Laura Wiggins ve Alex Roe rol aldı.

Japonya'nın Stephen King'i olarak anılan Koji Suzuki'nin romanından uyarlanan film, gerilim ve korku türünü sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Senaryosunu Akiva Goldsman ve Jacob Aaron Estes'in kaleme aldığı "Halka 3"ün konusu ise özetle şöyle:

"Sıradan bir lise öğrencisi olan Julia ve üniversiteye giden erkek arkadaşı Holt, birbirlerinden giderek uzaklaşmaktadır. Ayrılacaklarından korkan genç kadın, sevgilisini ziyarete gider ve Holt'un okuldaki arkadaşlarının 7 günün sonunda insanları öldüren lanetli bir videoyu Holt'a izlettiklerini öğrenir. Holt'un videoyu izlemesinin üstünden 6,5 gün geçmiştir ve günün sonunda hayatını kaybedecektir. Lanet sayesinde yeniden yakınlaşan ikili için artık hayatları adına verecekleri zamana karşı bir mücadele başlar."

Yorumlar