Hafta sonu 41 yazar kitap fuarında

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen ve fuar boyunca 46 seçkin yayınevinin stant açtığı Edirne Kitap Fuarı, hafta sonu 41 yazara ev sahipliği yapacak.Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nda 6 Ekim Cuma günü...

Google Haberlere Abone ol
Hafta sonu 41 yazar kitap fuarında

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen ve fuar boyunca 46 seçkin yayınevinin stant açtığı Edirne Kitap Fuarı, hafta sonu 41 yazara ev sahipliği yapacak.

Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nda 6 Ekim Cuma günü kapılarını ziyaretçilere açan Edirne 5. Kitap Fuarı, 15 Ekim Pazar günü sona erecek. Açıldığı günden itibaren birbirinden değerli yazarları aynı çatı altında bir araya getiren, okuyucuların yazarlarla ve indirimli kitaplarla buluştuğu Edirne Kitap Fuarı, bu hafta sonu 41 yazara ev sahipliği yapacak.

Türkiye’de düzenlenen en seçkin kitap fuarından biri olma yolunda hızla ilerleyen Edirne Kitap Fuarı, sadece Edirne’nin değil çevre il ve ilçelerden gelen kitapseverlerden de büyük ilgi gördü. Mistik bir mekanda her yaş grubundan okuyucu kitlesini ağırlayan Kitap Fuarı, bu hafta sonu da farklı düşüncelere sahip birbirinden değerli yazarı edebiyat çatısı altında bir araya getirecek.

Fuar açıldığı günden beri okuyucularıyla bir ardada olan Serap Derya, Hüseyin Yurttaş, Nilgün Ilgaz, Savaş Ünlü, Ayhan Tunca, Nurgül Ateş, Haldun Açıksözlü, Güngör Mazlum, hafta sonu da kitap fuarında yer almaya devam edecek.

Çocuk Kitaplarının yazarları Birsen Ekim Özen, Güldem Şahan, Fatih Erdoğan ile Ahmet Yavuz, Mehmet Ali Çelebi, Ali Türkşen, İnci Aral, Ş. Güldal Mumcu, Hakan Atalay, Hüseyin Hakkı Kahveci, Güneş Ayas, Yeliz Okay, Ali Öztunç, Arif Aydın, Ali Topuz, Enver Şengül, Başak Buğday ve Ot Dergisi yazarları; Başak Buğday, Murat Menteş, Rewhat, Kutub Şimşek 14 Ekim Cumartesi günü Edirne Kitap Fuarı’nda yer alacak.

Emekli tümgeneral, yazar ve siyasetçi Osman Pamukoğlu Cumartesi ve Pazar; Gazeteci Yazar İsmail Saymaz da Cumartesi günü kitaplarını imzalayacak.

15 Ekim Pazar günü ise, Mustafa Orakçı, Mine G. Kırıkkanat, Özlem Özdemir, Metin Köse, Mehmet Ali Çelebi, Ali Türkşen, İnci Aral, Cevat Turan, Ahmet Hür, İsmail Güzelsoy, Güneş Ayas, Yeliz Okay, Sinan Meydan, Saygı Öztürk, Arif Aydın kitapseverlerle buluşacak.

Yorumlar