EXPO 2016 Antalya'da Katar Milli Günü kutlanacak

ANTALYA (AA) - EXPO 2016 Antalya'da resmi katılımcı ülkelerden Katar'ın milli günü düzenlenen etkinlikle kutlanacak. EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan...

Google Haberlere Abone ol
EXPO 2016 Antalya'da Katar Milli Günü kutlanacak

ANTALYA (AA) - EXPO 2016 Antalya'da resmi katılımcı ülkelerden Katar'ın milli günü düzenlenen etkinlikle kutlanacak.

EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Çöl Gülü" isimli bahçesiyle Expo 2016'nın en çok ziyaret edilen bahçelerinden biri olan Katar'ın, yarın Milli Gün etkinliği düzenleyeceği belirtildi.

Milli Gün kapsamında Katar'dan gelen performans grubunun da gösteri yapacağı aktarılan açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Expo 2016 Antalya sergi alanında kurduğu 'Çöl Gülü' isimli bahçeyle, ülkenin hem modern hem geleneksel yüzünü ziyaretçilere sunan Katar, yarın düzenlenecek Milli Gün etkinliğinde de zengin kültürünü ziyaretçilere sunacak. Katar Bahçesi'nde gerçekleşecek Mili Gün kutlamasına Katar Devleti Belediye ve Çevre Bakanı Mohammad Abdullah Al-Rumaihi ve Katar Büyükelçisi Salem Mubarak Al-Shafi başta olmak üzere Katar'dan gelen kalabalık bir heyet de katılacak."

Expo 2016 Antalya sergi alanındaki basın ve VIP binasındaki resmi törenin ardından kutlamaların Katar Bahçesi'nde devam edeceği, bayrak töreninin ardından protokol konuşmalarının gerçekleştirileceği kaydedildi.

Yorumlar