Dünya Bizim'den muhteşem proje

Kültür portalı Dünya Bizim, muhteşem bir projeye imza atarak internet video haberciliğiyle "İslami Gençlik Hareketlerinin Bugünü" başlığıyla bir dizi başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Dünya Bizim'den muhteşem proje

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Türkiye'nin son yıllarda en kaliteli içerik üreten kültür portallarından Dünya Bizim, muhteşem bir projeye imza atarak internet video haberciliğiyle "İslami Gençlik Hareketlerinin Bugünü" başlığıyla bir dizi başlattı. Sitenin yazarlarından Deniz Baran'ın moderatörlüğünde başlayan dizinin ilk konukları, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Boğaziçi İslami Araştırmalar Kulübü'nü (BİSAK) temsilen Mustafa Runyun ve İstanbul Teknik Üniversitesindeki İTÜ Beyan'ı (İTÜ Tevhid ve Adalet Topluluğu'nun da bileşeni) temsilen Erkam Beyazyüz oldu. 

Dünya Bizim'den yapılan açıklamada STK, üniversite kulübü, yayıncılık, cemaat ve tebliğ çalışmaları gibi birçok alanda; çok farklı fikir ve eylem yelpazesinde faaliyet gösteren onlarca gençlik oluşumunu tanımak, seslerini duyurmak; akabinde de "bizim camianın gençlerinin gündemi ne?" sorusuna bir yanıt almak ve tarihe arşiv tadında bir kayıt düşmek amacında oldukları belirtildi. 

Açıklamada, "Her yayında iki hareket temsilcisine yer vereceğiz. Onlarla doğrudan ilgilendiğimiz noktalara temas eden, yalın sohbetler gerçekleştirip izleyiciyi sıkmayan yayınlar yapacağımıza inanıyoruz." denildi. 

Programın ilk dizisi: 

Yorumlar