"Çakallarla Dans 4" 25 Kasım'da vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Komedi türündeki "Çakallarla Dans" film serisinin dördüncü halkası 25 Kasım'da meraklılarıyla buluşacak. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya...

Google Haberlere Abone ol
"Çakallarla Dans 4" 25 Kasım'da vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Komedi türündeki "Çakallarla Dans" film serisinin dördüncü halkası 25 Kasım'da meraklılarıyla buluşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği, senaryosunu ise Şeker'in yanı sıra Ali Tanrıverdi'nin kaleme aldığı filmin çekimleri 4 hafta boyunca İstanbul'da gerçekleşti.

"Çakallarla Dans" serisinin ana karakteri Şevket Çoruh'ın yanı sıra filmde İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve kadroya yeni katılan Hande Katipoğlu yer alıyor.

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF’ın yaptığı filmin konusu ise şöyle:

"Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet hayat mücadelesi içinde ekonomik yetersizlikler sebebiyle aynı evde yaşamaya başlamıştır. Ev arkadaşlığı onlar için uyum sağlanması zor bir şeydir. Günün birinde Berber Hüseyin abi kahramanların karşısına çılgın ve cazip bir planla çıkar. Almanya'daki dayıoğlu vefat ettiğinde vasiyet olarak neyi işaret ettiği belirsiz bir harita bırakmıştır. Bunun bir hazine haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız tutundukları bu umut ışığının peşinden Edirne’ye doğru yola koyulurlar."



Yorumlar