Bilkent'te "Mark Andre" konseri

- Genç besteciler için yaz döneminde düzenlenen uluslararası bir eğitim ve atölye çalışması olan "Bilkent Kompozisyon Akademisi"nin yarınki açılış konserinde, Hezarfen Topluluğu besteci Mark Andre'nin eserlerini seslendirecek

Google Haberlere Abone ol
Bilkent'te "Mark Andre" konseri

ANKARA (AA) - Bilkent Üniversitesince yaz döneminde genç besteciler için düzenlenen "Bilkent Kompozisyon Akademisi"nin yarınki açılış konserinde, Hezarfen Topluluğu, modern müziğin önde gelen isimlerinden besteci Mark Andre'nin eserlerini seslendirecek.

Sevda-Cenap And Müzik Vakıfından yapılan yazılı açıklamaya göre, Hezarfen Topluluğu, yarın saat 20.00'de, Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüsü Ahmed Adnan Saygun Merkezi Konser Salonu'nda "Portre-Mark Andre" konseriyle müzikseverlerle buluşacak.

Konserle, genç besteciler için yaz döneminde düzenlenen uluslararası bir eğitim ve atölye çalışması olan "Bilkent Kompozisyon Akademisi"nin açılışı da yapılacak.

Modern müziğin önemli isimlerinden besteci Mark Andre, konser öncesi saat 19.00'da, müziksevere hitaben bir konuşma yapacak.

Hezarfen Topluluğu'nun sahne alacağı konserin şefliğini Ivan Arion Karst üstlenirken, fagotta Berke Hitay, trompette Volkan Coşar, vurmalı çalgılarda Amy Salsgiver, piyanoda Müge Hendekli, kemanda Özcan Ulucan, viyolada Ulrich Mertin, çelloda Ozan Tunca ve kontrbasta Bade Bayazıtoğlu sahne alacak.

Konser, ücretsiz ve halka açık olacak.

Yorumlar