'Benzersiz' filmi 15 Eylül'de vizyona girecek

- Başrollerini Cemal Hünal, Ekin Türkmen ve Ruhi Sarı'nın paylaştığı "Benzersiz" isimli filmin, psikolojiyle ilgilenen seyircinin ilgisini çekmesi amaçlanıyor

Google Haberlere Abone ol
'Benzersiz' filmi 15 Eylül'de vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Psikolojik-gerilim türündeki "Benzersiz" adlı filmin vizyon tarihi belli oldu.

Başrollerini Cemal Hünal, Ekin Türkmen ve Ruhi Sarı'nın paylaştığı film 15 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak.

İlker Sarı'nın yazıp yönettiği psikolojik-gerilim türündeki filmin her sahnesinde seyircinin merakının diri tutulması amaçlanıyor.

Cemal Hünal'ın "eczacı" karakterini canlandırdığı "Benzersiz", "Kahramanlar kusursuz değildir" sloganıyla kahramanlık kavramını sorguluyor.

- Film hakkında

Kendi halinde yaşayan ve eczacı olan bir adamın, gece nöbet tutarken başına gelen talihsiz bir kazanın anlatıldığı "Benzersiz" isimli filmde, eczacı adamın kazadan sonra geçirdiği ağır ameliyat sonrasında yaşadığı olaylar anlatılıyor.

Gözünü farklı biri olarak açan eczacı, bu süreç sonrasında gerçek benliğini sorgulamaya ve hakikatin peşinde kendini aramaya başlar, ancak bu süreç hem onun için hem de çevresindekiler için oldukça zorlu geçecektir.

Başrolünde Cemal Hünal'ın yer aldığı ve Ekin Türkmen, Ruhi Sarı, Ebru Sarıtaş, Selahattin Taşdöğen, Yakup Yavru, Murat Parasayar, Haldun Boysan ve Nilüfer Aydan'ın kadrosunda yer aldığı "Benzersiz", Lal Sanat yapımcılık tarafından hayata geçirildi.

Konya'da, 87 günde tamamlanan filmin yönetmen, senaryo ve yapımcılığını İlker Sarı üstleniyor.

Yorumlar