Ayşegül Aldinç, Enbe Orkestrası'nın konuğu oldu

- Aldinç, Tarık Akan'a ithafen "Yardan Haber Yok" şarkısını söyledi

Google Haberlere Abone ol
Ayşegül Aldinç, Enbe Orkestrası'nın konuğu oldu

İSTANBUL (AA) - Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası’nın, Akasya Kültür Sanat (AKS) Sahnesi'ne özel gerçekleştirdiği dinleti serisinin bu haftaki konuğu Ayşegül Aldinç oldu.

AKS'nin Acıbadem'deki sahnesinde ilk olarak Ziynet Sali'yi konuk eden Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası'na, bu akşam Ayşegül Aldinç konuk sanatçı olarak eşlik etti.

Dinletinin açılışı, Emma Shapplin'in "Spente Le Stelle" ve Luciano Pavarotti'nin "O Sole Mio" şarkılarıyla yapıldı.

Sonrasında, söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait "O Kız" şarkısıyla sahneye gelen Ayşegül Aldinç, "Bir Tek Gördüğüm", "Kara Sevda", "Ben Kimselere Yar Olmam", "Seni Sevmek Var Ya" gibi şarkıları orkestrayla seslendirdi.

- "Yardan Haber Yok"

Şarkı aralarında müzik üstüne kısa sohbetler yapılan ve şarkıların hikayelerine yer verilen dinletiye izleyiciler de soru sorarak eşlik etti.

Aldinç, cuma günü hayatını kaybeden, Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Tarık Akan'a ithafen, Cem Karaca'nın sözlerini yazdığı Cahit Berkay'ın bestelediği ve Hümeyra'nın 1974'de seslendirdiği "Yardan Haber Yok" şarkısını söyledi.

Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası'nın AKS Sahnesi'ndeki interaktif dinleti serisine, 28 Eylül'de Yonca Lodi, 29 Eylül'de ise Simge Sağın konuk olacak.

Yorumlar