35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

- AA'nın yayınları, üçüncü kez global iletişim ortağı olduğu fuarda kitapseverlerle buluştu

Google Haberlere Abone ol
35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

İSTANBUL (AA) - Anadolu Ajansı'nın (AA) yayınları, global iletişim ortağı olduğu 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda kitapseverlerle buluştu.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen ve AA'nın global iletişim ortağı olduğu fuar, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı. AA'nın yayınları ise merkezin 3 numaralı salonunda kitapseverlerin ilgisine sunuldu.

AA Kurumsal İletişim Direktörü Esra Kireçci, yaptığı açıklamada, 3 yıldır Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın global iletişim ortağı olmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kireçci, "Fuarda AA almanaklarını, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yayınladığımız 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitabımızı ve İstanbul Photo Awards yarışma kitaplarımızı da ziyaretçilere tanıtma fırsatı buluyoruz. Fuarın ilk günü yoğun geçiyor, okurlar da yoğun ilgi gösteriyor." dedi.

Stantta, İngilizce, Arapça ve Türkçe olmak üzere üç dilde 2015 ve geçmiş yıllara ait AA yıllıklarının yer aldığı bilgisini veren Kireçci, ziyaretçilerin ilgisinden memnun olduklarını kaydetti.

Fuar, 20 Kasım'da sona erecek.

Yorumlar