Osman Hulusi Boyraz

Osman Hulusi Boyraz

Küçük devşirmelere kızıp Erdoğan’a düşman olmak!

Merd-i Kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler derler. El hak doğrudur. Dün de kendine kalırsa medyadaki en ...mert, insafa kalırsa na... isimlerden Cem Küçük, para ve güce...

Merd-i Kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler derler. El hak doğrudur. Dün de kendine kalırsa medyadaki en ...mert, insafa kalırsa na... isimlerden Cem Küçük, para ve güce endeksli dilini Mavi Marmara ve içindeki kahramanlara uzattı. Kem söz sahibinindir, iade etmek gerekir manyak ta kendisidir.

Referandum var, bizim yüzümüzden memleket zarar görmesin diyen binlerce vicdanlı insan bu tiplere karşı susuyor ve bir yerlerde dilini ısırıyordu. Referandumu atlattık, çok şükür sıkıntısız şekilde halloldu. Artık biraz da susulan gerçeklerin kulaklara çarpmasının zamanı geldi.

Yalı Pelikanlarının arsızlıkları bini geçti. Vicdan buna dayanmıyor. Bunlar meydanı boş bulmaya devam ettikçe her kutsalımıza her kıymetimize dil uzatmaya devam edecekler. Bir önceki yazımda söylemiştim tekrar etmek icap etti. Bugün bizi bu yazıları bu serzenişleri yazmaya icbar eden tiplerin istisnasız hepsi devşirme. Davayla da, davanın şuuruyla da uzaktan yakından alakaları yok. Aynı derde dertlenmemişler, aynı zehirli aşa kaşık uzatmamışlar. Bunların tuzu kuruydu yine kuru. Gücün iktidarın etrafına sinekler gibi toplanırlar, kalabalıktırlar, gürültü çıkarırlar, rahatsız ederler, hayatı zehir ederler ama iş vazifeye gelince ortada bulunmazlar, tökezledin mi de ilk tekmeyi onlar atarlar.

Malum televizyon programında Mavi Marmara kahramanlarına dil uzatan Küçük adama sufle veren biri daha vardı. Biz onu da iyi biliyoruz. 15 Temmuz gecesi yayınladığı sokağa çıkmayın çağrılarından biliyoruz mesela. Onunla aynı çağrıyı o sırada Emre Uslu yapıyordu. Şimdi sorsan 15 Temmuz’un kahramanıdır kendince!

Pelikancılıklarından biliyoruz onları, Davutoğlu’na yaptıkları pespayeliklerinden biliyoruz. Padişahım çok yaşacı bu tipler yüzünden kaç padişah yaşından önce ölmüştür kim bilir! Allah bunlara fırsat vermesin.

Gel gelelim bu tipler, hiç layık olmadıkları halde, yüksek maaşlarla, verilen medya gücüyle sağa sola şarlamaya devam ediyorlar. Devletin büyükleri bu adamlara göz yumuyor yeri geliyor yol veriyor. Vicdanlar da bu noktada kanıyor. Aldıkları parada gözümüz yok tepe tepe kullansınlar. Fakir bir adamın oğlu olarak dünyaya geldim, fakir bir adam olarak da dünyadan gitmek benim için onurdur. Para için, makam ve güç için hakka ve hak yolunda olanlara uzanacaksa dilim, lal olsun bir daha konuşmasın derim. Ama içimden de geçer, keşke bu çatal dillilerin yerinde insafıyla, iz’anıyla, vicdanıyla kelam edenler konuşsa, onların sözüne itibar edilse diye.

Kol kırılsın yen içinde kalsın da, bu da can bu da ciğer, daha ne kadar dayanılır bilinmez. Biz Erdoğan’ı seviyoruz, Allah için ona dua ediyoruz, Allah ömrünü uzatsın, onu mazlum coğrafyalara el uzatan vicdanlı bir lider olarak muvaffak kılsın diliyoruz. Bu dualarımıza devam edeceğiz ama serzenişimizi de dile getireceğiz. Reis yanlış yapmaz, Reis’e dil uzatmak senin haddine mi diyenlere muhatap olmayacağız. Onların Reisçiliklerinin maaşları kesilinceye, televizyon programları ellerinden alınıncaya, köşelerinden kovuluncaya kadar olduğunu çok iyi biliyoruz.

Ben kendi adıma konuşayım, bunlar bu halleriyle, bu pervasızlıklarıyla Erdoğan’ın etrafını boşaltmaya, Müslümanları ondan küstürmeye çalışıyorlar. Sırtında yumurta küfesi olan biz değiliz Erdoğan, bu tiplerin seslerinin bu kadar gür çıkmasına elbette tepki vereceğim, elbette kırgınlıklarımı dillendireceğim ama Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağım. Bir karınca kadar bile olmasam üstüme düşeni yapıp Erdoğan’ın davasına omuz vereceğim. Eğer bunlara kızıp Erdoğan’a küsersem, bunların istediğini yapmış olurum. Zira en zor gün geldiğinde Erdoğan’ın çevresinden ilk uzaklaşacak olan yine bunlar olacak. Cemil Barlas’tan biliyoruz bunu. 15 Temmuz’da darbeciler başarılı olsaydı sabahına çıkıp, bakın ben millete sokağa çıkmayın dedim, darbenize destek verdim deyip darbecilere yaltaklanacaktı.

Erdoğan’ın kusuru vardır, hatası vardır, bu onu insan yapar. Ne diye bu tipler hala itibar buluyor bilmiyoruz ama kader cihetinde bunun da vardır bir hikmeti.

Hak davası büyüktür, devşirmeler küçüktür. Devşirmeye kızıp davaya küsmek bize yakışmaz.

Diğer Yazıları

Yorumlar