Hama Dağ’dan Simav’a destek

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve Simav AK Parti Başkan Yardımcısı Resul Dağ, AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ı ziyaret etti.Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan Hamza...

Google Haberlere Abone ol
Hama Dağ’dan Simav’a destek

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve Simav AK Parti Başkan Yardımcısı Resul Dağ, AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ı ziyaret etti.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan Hamza Dağ’a, Simav’da gerçekleştirilecek yatırım projelerinin hayata geçme zamanının geldiğini belirttiğini, özellikle jeotermal kaynaklı yatırımlar için yapılan yatırımcı başvurularını değerlendirdiklerini ifade etti.

Özkan, “AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, hemşehrimiz Hamza Dağ’ı ziyaret ederek hazırladığımız projeleri anlattık. Turistik Eynal Kaplıcalarında başlayan yatırımların yanı sıra, kalitesini ve lezzetini ispatlayan Simav domatesinin desteklenmesi için olumlu istişarelerde bulunduk. Projelerimizi inceleyen ve bizlere destek olan Hamza Dağ’a şükranlarımızı sunuyorum” dedi. (MEi-EFE)

Yorumlar