Ücretsiz Özel Yetenek Kursları kazandırmaya devam ediyor

Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) sınavına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında hazırlanan 13 genç, sınavlarda başarılı olarak komiser yardımcısı...

Google Haberlere Abone ol
Ücretsiz Özel Yetenek Kursları kazandırmaya devam ediyor

Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) sınavına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında hazırlanan 13 genç, sınavlarda başarılı olarak komiser yardımcısı adayı olmaya hak kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla üç yıl önce açılan Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları gençlerin hayallerini hayatlarıyla buluşturmayı sürdürüyor. Dışarıda çok pahalı olduğu için spor özel yetenek sınavlarına gidemeyen ve bu nedenle hayallerinden vazgeçmek zorunda kalan gençler Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarıyla hayallerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bugüne kadar çok sayıda genç, Büyükşehir’in açtığı bu kurslara katılarak, POEM ve PAEM’in yanı sıra, birçok üniversite ile lisenin özel yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden bölümlerini kazanmaya başardı.

Ücretsiz Spor Özel Yetenek kursları son olarak Polis Amirleri Eğitim Merkezi’nin açtığı sınavlarda farkını bir kez daha ortaya koydu. Zira bu sınavlara Ücretsiz Özel Yetenek Kurslarında hazırlanan 13 genç, söz konusu sınavda başarılı oldu. 13 genç, komiser yardımcısı olmaya hak kazanarak hayallerine bir adım daha yaklaştı.

Yorumlar