Sarımeşe futbol sahası revize ediliyor

Kartepelilere hizmet veren oyun, spor ve dinlence alanlarını daha kaliteli hale getirmeye çalışan belediye ekipleri iyileştirme düzenlemelerini Kartepe genelinde gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı...

Google Haberlere Abone ol
Sarımeşe futbol sahası revize ediliyor

Kartepelilere hizmet veren oyun, spor ve dinlence alanlarını daha kaliteli hale getirmeye çalışan belediye ekipleri iyileştirme düzenlemelerini Kartepe genelinde gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Sarımeşe Mahallesi Sarımeşe Futbol Sahası’nda çevre hatıl çalışması yapımına başladı.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bahar ayları ile birlikte ilçe genelinde oyun ve dinlence alanlarını mercek altına aldı. İlçe halkının ihtiyaçlarına karşılık verecek düzenlemeler kapsamında ekipler, Sarımeşe Mahallesi Sarımeşe Futbol Sahasını çevreleyen tel çitleri yenilemek için çalışma başlattı.

Ekipler mevcut futbol sahası etrafında 4 metre yüksekliğinde çevre çit uygulamasında çevre hatıl yapımı için 30 çarpı 100 santim zemin hatıl ve üstüne 30 çarpı 50 santim perde hatıl çalışması yapımını gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, Sarımeşeli gençlerin spor alanlarını şık ve güvenli bir hale getirerek en kısa zamanda hizmete sunacak.

Yorumlar