İZMEK kurslarının yılsonu etkinlikleri sona erdi

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarının yılsonu belge dağıtım ve sergi açılışları sona erdi.Geçtiğimiz Ekim ayında 52 kurs merkezinde 95 branşta ve 532 derslikte başlayan İZMEK kurslarında...

Google Haberlere Abone ol
İZMEK kurslarının yılsonu etkinlikleri sona erdi

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan İZMEK kurslarının yılsonu belge dağıtım ve sergi açılışları sona erdi.

Geçtiğimiz Ekim ayında 52 kurs merkezinde 95 branşta ve 532 derslikte başlayan İZMEK kurslarında bu sene 20 bine yakın kişinin mezun olduğu kaydedildi. Kurslarda 185 de öğretmenin görev yaptığı kaydedildi. İZMEK tarafından Gökçeören, Hakkaniye, Şahinler, Çubuklu Osmaniye ve Akmeşe’de açılan giyim, kırk yama, iğne oyası ve ev tekstil kurslarını bitirenlerde düzenlenen törenlerle belgeleri verildi. Kursiyerleri belge dağıtım ve yılsonu sergi açılışlarına İzmit Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Elgin, Mehmet Çetin, Sabri Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, muhtarlar, kursiyerler ve yakınları katıldı.

Büyük coşkunun yaşandığı belge dağıtımlarının ardından kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı sergiler açılıp gezildi. Hakkaniye’de etkinlik sırasında geleneksel çocuk şenliğinde başarılı olan Hakkaniye İlkokulu öğrencilerine madalyaları da verildi.

Yorumlar