Başkan Baran: “Yerli üreticiyi destekliyoruz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran köylerdeki seraları gezerek üreticilerle bir araya geldi.Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in köylerini dolaştı, üreticilerle bir araya geldi. İlk olarak Mehmet Sangıç’a ait serayı gezen...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Baran: “Yerli üreticiyi destekliyoruz”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran köylerdeki seraları gezerek üreticilerle bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in köylerini dolaştı, üreticilerle bir araya geldi. İlk olarak Mehmet Sangıç’a ait serayı gezen Başkan İsmail Baran, yetiştirilen ürünleri inceledi. Tarım yapan üreticilerin kalkınması için hükümetin birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten Başkan İsmail Baran, yerel yönetimler olarak da her alanda destek verdiklerini belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun meyve yetiştiriciliği ve süt ürünlerinin kalitesinin artması için büyük girişimlerde bulunduğunu belirten Başkan Baran, “Kocaeli aynı zamanda bir tarım kenti. Ve biz bunun gelişmesi için her türlü desteği veriyoruz. Sadece ürünlerin yetiştirilmesi değil, üretim alanlarının temizliği ve satışı da önemli” ifadelerini kullandı.

Üretici Mehmet Sangıç da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyemiz ve Körfez Belediyemiz bizlere her zaman desteğini gösteriyor. Onların desteği, üretim kalitesinin artmasına da büyük yarar sağlıyor” dedi.

Ayrıca Körfez Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü, ilçede ceviz ağacı fidanı dağıtımına da başladı.

Yorumlar