GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz’dan teröre lanet

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde yaşanan terör saldırısında şehit olan askerler ve güvenlik güçleri için mesaj yayımlayarak, "Türk milletinin...

Google Haberlere Abone ol
GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz’dan teröre lanet

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde yaşanan terör saldırısında şehit olan askerler ve güvenlik güçleri için mesaj yayımlayarak, "Türk milletinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde yaşanan terör saldırısını kınadı. Şehitlere rahmet ve Türk milletine başsağlığı ile sabır dileyen Çıkmaz’ın mesajında, "Sabah saatlerinde aldığımız acı bir haberde vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve sınır güvenliğimizi sağlamak için gecesini gündüzüne katarak 24 saat nöbet tutan askerlerimize yapılan saldırı sonucu 6 askerimiz ve 2 güvenlik görevlimizin şehit olduğunu öğrendik. Ülkemize ve bağımsızlığımıza kastedenleri, milletimizin huzurunu bozmak için adeta birlik içerisinde hareket eden bütün terör örgütlerini, onların iç ve dış destekçilerini nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı diliyoruz. Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. Türkiye’nin sınır komşularında ve dünyanın birçok ülkesinde yaşanan olayları yakından takip ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde vatan toprağımıza sahip olmak, devletimizi ve milletimizi sonuna kadar desteklemek zorundayız. Ülkemize karşı oynanan oyunların hedefinde vatan toprağımız, birlik ve beraberliğimiz, ülke huzurumuz ve ekonomik gücümüz yer almaktadır. Bugün canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ülkemizin bu değerlerini korumak, bağımsızlığımızı sonsuza kadar yaşatmak, gelecek nesillere güçlü ve büyük bir Türkiye bırakmak için şehit oldular. Yurt genelinde olduğu gibi sınırlarımızda gözlerini kırpmadan bu terör odaklarının kökünü kurutmak için çaba gösteren güvenlik güçlerimizi ve ordumuza her konuda destek olmalıyız. İnanıyoruz ki birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece iç ve dış mihraklarının hedefleri ve amaçları asla gerçekleşemeyecek. Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde yağışlı ve sisli havadan yararlanarak Türkiye’ye sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm yurttaşlarımıza başsağlığı diliyoruz" denildi.

Yorumlar