Çaybaşı’na 8 milyon 50 bin TL’lik yatırım

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından 8 milyon 50 bin TL’lik yatırımın yapıldığı Çaybaşı ilçesinde yeni projeler hayata geçiriliyor.İlçeye kazandırılan yatırımlar hakkında açıklama...

Google Haberlere Abone ol
Çaybaşı’na 8 milyon 50 bin TL’lik yatırım

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından 8 milyon 50 bin TL’lik yatırımın yapıldığı Çaybaşı ilçesinde yeni projeler hayata geçiriliyor.

İlçeye kazandırılan yatırımlar hakkında açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Geride bıraktığımız 3,5 yıllık sürede, ilçemize kazandırdığımız içme suyu arıtma tesisi, su alma yapısı, 2 adet içme suyu deposu, 28 bin metre içme suyu hattı ile birlikte kanalizasyon ve yağmur suyu hatları vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Çaybaşı’nda 2017 yılı yatırımlarının sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, “Çaybaşı ilçe merkezinde 2,700 metre terfi hattı ile İlküvez, Köklük, İçeribükü, Eğribel ve Akbaba Mahallesi’nde 12 bin metrelik ishale hattının yapımı devam ediyor. Önümüzdeki süreçte ise Kurudere Mahallesi’ne yapılacak olan 10 bin metre şebeke hattını ise yatırım programımıza alarak çalışmalarına başlayacağız” açıklamasında bulundu.

Yorumlar