Ağaçlara asılan kitaplara yoğun ilgi

Mersin'in Tarsus ilçesinde 52. Kütüphane Haftası dolayısıyla Yarenlik Alanı'ndaki ağaçlara asılan bine yakın kitap, vatandaşlar tarafından kısa sürede alındı

Google Haberlere Abone ol
Ağaçlara asılan kitaplara yoğun ilgi

Tarsus Belediyesi tarafından 52. Kütüphane Haftası kapsamında Yarenlik Alanı'nda bulunan ağaçlara farkındalık oluşturmak için asılan yaklaşık bin kitap vatandaşlar tarafından kısa sürede alındı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler tarafından bütün ağaçlara asılan bin kitap, alandan geçen vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Uygulamaya büyük ilgi gösteren vatandaşlar kısa sürede bütün kitapları aldı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana ilçede yaşayan vatandaşlara kültürel anlamda yeni imkanlar tanımak ve var olan imkanları daha da geliştirmek için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kütüphane Haftası dolayısıyla vatandaşları kitap okumaya yönlendirmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için Yarenlik Alanı'nda bulunan ağaçlara kitap astıklarını ifade eden Can, "Vatandaşlarımıza istedikleri kitabı hediye ettik. Yaptığımız faaliyetin vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görmesi bizi çok memnun etti." diye konuştu.

Yorumlar