YEDAŞ çalışanlarından kan ve kök hücre bağışı

YEDAŞ çalışanları, Kızılay Haftası dolayısıyla kan ve kök hücre bağışında bulundu.YEDAŞ, Kızılay Haftası’nda Samsun Kan Bağışı Merkezi ile işbirliği yaptı. Kızılay tarafından uygun görülen çalışanlardan kan ve kök hücre...

Google Haberlere Abone ol
YEDAŞ çalışanlarından kan ve kök hücre bağışı

YEDAŞ çalışanları, Kızılay Haftası dolayısıyla kan ve kök hücre bağışında bulundu.

YEDAŞ, Kızılay Haftası’nda Samsun Kan Bağışı Merkezi ile işbirliği yaptı. Kızılay tarafından uygun görülen çalışanlardan kan ve kök hücre alındı.

Bölgede çevre, sosyal, ekonomi, kültürel alanda fayda oluşturmaya önem verdiklerini belirten YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, “Müşterilerimize kaliteli ve sürekli elektrik hizmeti vermek amacıyla dağıtım alt yapısı ve teknolojik sistemleri geliştirme üzere yatırımlar yapmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile insanların hayatına değer katmaya da özen gösteriyoruz. Kızılay Haftası’nda kan ve kök hücre bağışının önemine dikkat çekmek ve destek vermek amacıyla Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Merkezi ile güzel bir işbirliği gerçekleştirdik. Çalışanlarımızla kan ve kök hücre bağışı yaparak destek olmak için bir araya geldik. İyileşmek için kan ve kök hücre bekleyen hastalara ulaşması için bağışta bulunduk. Çalışanlarımızla, toplum hayatına katkı sağlayacak projeler geliştirmeye ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Merkezi Şube Başkanı Dr. Habip Demirel, “Ülkemizde tedavi için kan ve kök hücre bekleyen çok sayıda hasta ve bu umutla yaşayan aileler var. İnsanları, bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk ve çalışanlara kan ve kök hücre bağış kampanyasına yaklaşımları ve gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar