MEDAŞ muhtarlarla buluştu

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) yetkilileri muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi.Konya Muhtarlar Birliği Derneğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, muhtarlardan gelen şikayetler...

Google Haberlere Abone ol
MEDAŞ muhtarlarla buluştu

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) yetkilileri muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

Konya Muhtarlar Birliği Derneğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, muhtarlardan gelen şikayetler ve taleplerin öncelikli olduğunu belirterek, “Hep söylediğim gibi bizim öncelikli amacımız, vatandaşın ihtiyaçlarını en kısa sürede gidermek, elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince ve burada muhtarlarımız bizim için en önemli köprü görevinde. Çünkü mahallelerindeki sıkıntıları, şikayetleri onlar birebir yaşıyorlar, mahallede yaşayan vatandaşlardan birebir alıyorlar. Dolayısıyla biz belli bir süre önce çeşitli iletişim kanalları kurmuştuk ve bu kanallar vasıtasıyla vatandaşlarımızın şikayetlerini muhtarlarımız aracılığıyla hızlıca alıyoruz ve bunları da biran önce çözüyoruz. Ben burada muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü ben inanıyorum ki biz el ele gönül gönüle çalıştığımız takdirde hizmeti en kaliteli şekilde ve en hızlı şekilde götürebiliriz" şeklinde konuştu.

Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun da, MEDAŞ ile birlikte çalıştıklarını belirterek, “Biz bu birlik ve beraberliğimiz sayesinde ve başta Eyüp bey, Erol bey olmak şartıyla müdürlerimizle istişare sonucunda 186’yı bile kullanmaz olduk. Nedenine gelince, ilçe müdürlerimiz bizlerle el ele çalışıyor artık. Gecenin saat 12 sularında bile WhatsApp grubumuzdan bizleri takip eden müdürlerimiz bakıyor ki biz yazıyoruz, falan mahallede elektrikler kesildi, anında müdürlerimiz müdahale edip 10-15 dakikada, en geç yarım saatte çözebiliyoruz. Ben burada içtenlikle teşekkür ediyorum. Bununla yetinmeyip, diyorum ki böyle birlik ve beraberliğin Türkiye’mize örnek olmasını diliyorum. İnşallah Türkiye genelinde 81 ilimizde bu işleri böyle götürürüz” dedi.

Toplantının ardından muhtarlar MEDAŞ yetkilerine teşekkür belgesi takdim etti. Konya Muhtarlar Birliği Derneğinde yapılan toplantıya MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran, MEDAŞ bölge müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Yorumlar