Gebeler Mahallesi yollarında kilit parke taşı döşeniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 154 Mahalle Projesi kapsamında Kırkağaç’ın Gebeler Mahallesi’nde 8 buçuk kilometrelik altyapı çalışmalarını tamamlaması ile birlikte 20 bin metrekarelik...

Google Haberlere Abone ol
Gebeler Mahallesi yollarında kilit parke taşı döşeniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 154 Mahalle Projesi kapsamında Kırkağaç’ın Gebeler Mahallesi’nde 8 buçuk kilometrelik altyapı çalışmalarını tamamlaması ile birlikte 20 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işine başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahalleleri altıyla üstüyle yeniliyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarda Kırkağaç ilçesine bağlı Gebeler Mahallesi’nde 8 buçuk kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışması tamamlandı. Altyapı dönüşümü tamamlanan mahallede 20 bin metrekarelik üstyapı çalışmasına başlandı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmalar ile birlikte Gebeler Mahallesi altıyla üstüyle yenilenmiş olacak. Mahallede yürütülen çalışmaları MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Kocayan takip etti. Ayrıca, MASKİ ekipleri tarafından çevre kirliliğine son vermek için fosseptik inşaatı da hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yorumlar