Aşure hayırlarının sonuncusu Meşrutiyet Mahallesinde yapıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Meşrutiyet Mahallesinde, mahalle muhtarları tarafından Muharrem ayı içerisinde verilen son aşure hayrına katıldı.Muharrem ayı içerisinde Efeler’de birçok mahallede mahalle muhtarlıkları tarafından...

Google Haberlere Abone ol
Aşure hayırlarının sonuncusu Meşrutiyet Mahallesinde yapıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Meşrutiyet Mahallesinde, mahalle muhtarları tarafından Muharrem ayı içerisinde verilen son aşure hayrına katıldı.

Muharrem ayı içerisinde Efeler’de birçok mahallede mahalle muhtarlıkları tarafından aşure hayırları düzenlendi. Bu hayırlardan sonuncusu da Meşrutiyet Mahallesinde gerçekleştirildi. Mahalle muhtarlığı tarafından düzenlenen hayra Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Meşrutiyet Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdağ, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Muharrem ayı içerisinde aşure hayrı gerçekleştiren muhtarlara teşekkür eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Bu ay, dostluğun, kardeşliğin, birlik, beraberliğin ve paylaşmanın ayıdır. İlçe genelimizdeki birçok muhtarımız ile aşure hayrı düzenleyerek, mahalle halkına ikram etti. Bizler de hayırlara katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldik, güzellikleri birlikte paylaştık. Gerçekleştirilen tüm hayırların kabul olmasını ve sağlıkla tekrarını diliyor, aşure hayrı düzenleyen tüm muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar