Kırklareli merkezli uyuşturucu operasyonu

- Kırklareli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 8'i tutuklandı - Bir şüphelinin uyuşturucuyu kirli giysilerin arasındaki çorapta sakladığı tespit edildi

Google Haberlere Abone ol
Kırklareli merkezli uyuşturucu operasyonu

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli ve İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan operasyonda biri kadın 9 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Kırklareli'nin Babaeski ve Lüleburgaz ilçeleri ile İstanbul'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla iki gün önce 9 şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen N.A, İ.Y, Y.V, C.K, O.Ö.K, O.Ö, H.T. ve A.K. tutuklanırken U.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda bir şüphelinin uyuşturucu maddeyi evinin banyosunda kirli giysilerin bulunduğu kova içerisindeki çorabında sakladığı tespit edildi.

Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise çeşitli uyuşturucular ve 3 tabanca, pompalı tüfek ile av tüfeği ele geçirilmişti.

Yorumlar