Balıkesirli şehit aileleri 13. Zeytin Hasat Günleri’ne katılıyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bugün başlayacak olan 13. Zeytin Hasat Günleri’ne Balıkesir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Ayvalık’ta bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Zeytin Hasat Günleri’ne konuk olacağı...

Google Haberlere Abone ol
Balıkesirli şehit aileleri 13. Zeytin Hasat Günleri’ne katılıyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bugün başlayacak olan 13. Zeytin Hasat Günleri’ne Balıkesir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Ayvalık’ta bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Zeytin Hasat Günleri’ne konuk olacağı öğrenildi.

Ayvalık Belediyesi ile Ayvalık Ticaret Odası tarafından düzenlene 02-05 Kasım tarihlerinde düzenlenen 13’üncü Zeytin Hasat Günleri kapsamında şehit aileleri de konuk ediliyor.

ATO’nun sosyal sorumluluk projesi kapsamında davet edilen Balıkesir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinden 25 kişilik grup, 3 Kasım’da 10.15 - 11.30 saatleri arasında zeytinyağı pazarı açılışına ve 11.30-14.00 saatleri arasında Akçapınar Mahallesi’ndeki etkinliklerde yer alacak.

Şehit ailelerine gün içinde Sarımsaklı Şeytan Sofrası ve Cennet Tepesi Panoramik Ayvalık Turu ile Cunda adası turu yaptırılacağı öğrenilirken, Cunda’da yemek ikramının ardından şehit ailelerinin Balıkesir’e dönüş yapacağı bildirildi.

Yorumlar