Sözlü talimat verdi, öğrencilerin ihtiyaçları Şırnak’a ulaştı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Şırnak’taki Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu’nun ihtiyaçlarını ulaştırdı.Kısa bir süre önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Şırnak-Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu öğrencilerinden...

Google Haberlere Abone ol
Sözlü talimat verdi, öğrencilerin ihtiyaçları Şırnak’a ulaştı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Şırnak’taki Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu’nun ihtiyaçlarını ulaştırdı.

Kısa bir süre önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Şırnak-Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu öğrencilerinden okullarının ihtiyaçlarının giderilmesini talep eden mektuplar geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kamera karşısına geçerek sosyal medya üzerinden o öğrencilere "taleplerinizle bizzat ilgileniyorum" mesajı verdi. Sosyal medyadan gönderilen mesajın ardından Başkan Sözlü bürokratlarına talimat verdi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy öncülüğünde Şırnak’a giden ekip okulun ihtiyaçlarını yerine ulaştırdı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün sevgi ve selamlarını Şırnak’a getirdiklerini ifade eden Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy, "Öğretmen kökenli bir insan ve Milliyetçi Hareket Partili bir belediyenin bürokratı ’Her vatandaşımız bizim için azizdir’ diyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yol arkadaşı olarak burada, Şırnak’ta olmaktan, Cumhuriyet’in pırıl pırıl evlatlarının eğitim için ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilmekten dolayı mutlu ve gururluyum" dedi.

Yorumlar