CHP Liderinden Başkan Tarhan’a teşekkür belgesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale’de düzenlenen Adalet Kurultayı’na katılan ve destek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür belgesi gönderdi.Kılıçdaroğlu’nun ıslak imzasının...

Google Haberlere Abone ol
CHP Liderinden Başkan Tarhan’a teşekkür belgesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale’de düzenlenen Adalet Kurultayı’na katılan ve destek veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür belgesi gönderdi.

Kılıçdaroğlu’nun ıslak imzasının da yer aldığı teşekkür belgesinde “26-29 Ağustos tarihlerinde Çanakkale Eceabat’ta gerçekleştirilen Adalet Kurultayı’na katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Başkan Tarhan, adalet hakkının en temel hak olduğuna vurgu yaparak, “Ülkemizin kuruluşundan bu yana en temel yapı taşlarından birisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, son dönemde en çok sorgulanan olgulardan birisi olan adalet konusunda da en yararlı çalışmaları yapmaktadır. Daha adil bir dünyaya dikkat çekmek için gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü’ne ve Adalet Kurultayı’na katılarak destek verdik. Bunun sonucunda tarafıma gönderilen teşekkür belgesi motivasyonumuzu arttırmaktadır” dedi.

Yorumlar