Yola çıkacaklar TEM Sapanca Kavşağı'na dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yola çıkacaklar TEM Sapanca Kavşağı'na dikkat!

Sonhaberler | Haber Merkezi

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Adapazarı Kavşağı, Sapanca Kavşağı ve kuzey yol 130 - 117 kilometreleri arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışması nedeniyle her gün 08.30-16.30 saatleri arasında Ankara-İstanbul yönünde TEM Otoyolu kapatılarak trafik akışı, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve daha sonra Sapanca gişelerinden tekrar otoyola katılım veriliyor.

Ankara - Konya yolunun Gölbaşı - Bala ayrımındaki ikmal çalışması ve Mahmatlıbahçe Köprülü kavşaklarının yapımı nedeniyle yolun birer şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım 2'şer şeritten gerçekleştiriliyor. Ayrıca yapım çalışmaları nedeniyle kavşağın Ankara - Konya ayrımı, Bala yolunun 0-2 kilometreleri arasında bölünmüş yolun Bala-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım karşı yönden iki yönlü sağlanıyor.

Karacabey-Bursa-Balıkesir yolunun 22-23'üncü kilometreleri arasındaki Güllüce köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Yorumlar