Van-Hakkari yolu yarın kapalı olacak

Van-Hakkari yolu, yarın yapılacak patlatmalı yol yapım çalışması nedeniyle iki buçuk saat boyunca trafiğe kapalı olacak.

Google Haberlere Abone ol
Van-Hakkari yolu yarın kapalı olacak

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Sapanca-İzmit yönü kuzey yolunda üstyapı onarım çalışmaları başladı. Bu nedenle yol acil geçiş noktalarından kademeli olarak trafiğe kapatılacak ve ulaşıma güney yolundan gidiş-geliş şeklinde izin verilecek.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Aydın yönündeki üstyapı, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı, ulaşım acil geçişten şerit aktarımıyla gerçekleştiriliyor.

Kastamonu-Ilgaz-Çankırı yolundaki Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli'nin elektrik, elektromekanik ve diğer kontrol sistemleri çalışmaları nedeniyle her iki yöndeki muhtelif kesimlerde saat 19.00'a kadar şerit daraltması yapılacağından ulaşım tek şeritten sağlanacak.

Van Hakkari Karayolu Güzeldere geçidi 62'nci kilometresinde patlamalı yol yapım çalışması nedeniyle yarın saat 10.00 ile 12.30 arasında Van-Hakkari yolu trafiğe kapalı olacak.

Yorumlar