Personel Taşımacılığı Alanında Güvenilir Tercih; SESLİ Turizm

Personel taşımacılığı alanında güvenilir bir taşıma filosuna sahip olan SESLİ Turizm, sizleri ve personellerinizi kaliteli bir taşımacılık hizmeti ile...

Google Haberlere Abone ol
Personel Taşımacılığı Alanında Güvenilir Tercih; SESLİ Turizm

Personel taşımacılığı alanında güvenilir bir taşıma filosuna sahip olan SESLİ Turizm, sizleri ve personellerinizi kaliteli bir taşımacılık hizmeti ile buluşturuyor. Şirket bünyenizdeki çalışan sayısı veya büyüklüğü bizim için hiçbir problem teşkil etmiyor. İstediğiniz takdirde tüm çalışanlarınızın taşımacılığını üstleniyoruz.

Çalışanlarınızın kaliteli bir seyahat yapması sizin için de büyük bir önem taşır. Evinden saatinde alınan çalışanlar, konforlu taşımacılık hizmeti sayesinde daha zinde ve daha dakik olabiliyorlar. Tam zamanında işe ulaşabilen tüm çalışanlarınızın güzergahları, oturdukları yere göre şekillendiriliyor. Öncelikle çalışanlarınızın ev adreslerini öğreniyor ve daha sonra buna göre bir ağaç dağılımı düzenliyoruz. Bu sayede kimse erken uyanmak zorunda kalmıyor ya da işine geç kalmıyor. Taşımacılıktaki en önemli unsurlardan biri zamanlamadır ve SESLİ Turizm olarak bu hususta oldukça dikkatli davranıyoruz.

Nasıl Araç Temin Edebilirsiniz?

Firmamızla irtibata geçildikten sonra gerekli tüm adımlara hızla başlıyoruz. Sonrasında her firma için ayrı bir servis sorumlusu tahsis ediyoruz. İlk olarak personellerin evlerine ve işlerine en kısa yoldan gidebilecekleri güzergahları belirleyerek şoförlerimize bildiriyoruz. Ayrıca tüm araçlarımız kuruma tahsis edildikten sonra iki ayda bir denetime tabi tutuluyor.

Araçla ilgili tüm evraklar bir dosya içerisinde kuruma sunuluyor. Dosyanın içerisinde trafik kazaları için yapılan sigortalar, araç ruhsatı, ferdi kaza sigortası fotokopisi, kuruma tahsis edilmiş olan sürücünün ehliyeti, sürücünün nüfus kağıdı fotokopileri, ikametgahı ve sabıka kaydı bulunuyor.

Yolculukta Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sürücülerimizin her biri trafik kuralları konusunda oldukça hassas ve taşımacılık açısından da oldukça başarılıdır. Öğenci ve personel taşımacılığı alanlarında standartların çok üstünde bir hizmet veren SESLİ Turizm, güvenlik ve sağlık açısından da tüm önlemlerini alarak yola devam ediyor.

Trafik ve karmaşa, kaza oranlarını günden güne arttırıyor ve bundan dolayı da birçok problem yaşanıyor. Bu gibi durumlarda ise sabırlı olmak ve bir can taşıdığını unutmamak gerekiyor. Emanetimizin insan olduğunun bilincindeyiz ve bu konuda da oldukça hassasız.

Yorumlar