Eleşkirt Spor Kulübü temsilcilerinden İlçe Kaymakamına ziyaret

Eleşkirt Birlik Spor Kulübü yöneticileri Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.Eleşkirt Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Gülhani Ozan Sarı, Eleşkirt ilçesinde...

Google Haberlere Abone ol
Eleşkirt Spor Kulübü temsilcilerinden İlçe Kaymakamına ziyaret

Eleşkirt Birlik Spor Kulübü yöneticileri Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Eleşkirt Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Gülhani Ozan Sarı, Eleşkirt ilçesinde sosyal anlamda güzel bir etkinlik yapmakta olan Eleşkirt spor yönetimine teşekkür etti. Eleşkirt ilçesindeki gençlerin her şeyin en güzeline layık olduğunu dile getiren Kaymakam Sarı gençlik adına yapılan çalışmalara destek vereceğini söyledi. Futbolun pahalı bir spor olduğunu sözlerine ekleyen Kaymakam Sarı dünyadaki sosyal anlamdaki en çok ilgi gören spor olduğunu söyledi.

Özellikle Eleşkirt ilçesinde gençlerin sporun her alanında faaliyet göstermesi gerektiğine inandığını söyleyen Kaymakam Sarı ilçede spor salonunun olmayışının ilçe için sosyal anlamda büyük bir eksiklik olduğuna inandığını ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını ve bu eksikliği giderme noktasında emin adımlar attıklarını söyledi. Eleşkirt Şehir stadının arkasında ki spor salonunun 8 yıldır tamamlanmamış olmasının ilçe adına kanayan bir yara gibi olduğunu ve bu metruk binanın tamamlanması adına gerişimler başlattıklarını söyledi.

Eleşkirt Spor Kulübü Başkanı Necdet Yazar ise ilçe gençlik spor müdürü Sebahattin Güzel’in bu ilçede gençlik için bir futbol kulübünün olmasının gerekliliği konusunda yönetici arkadaşlarıyla birlikte kendisini ikna etmesi üzerine Eleşkirt gençliğinin kötü alışkanlıklardan uzak durması , temiz futbol ahlakıyla herkese örnek teşkil edecek bir hedefte bir takım kurduklarını söyledi.

Ziyaret Eleşkirt Birlik Spor Yöneticililerinin Eleşkirt Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı’ya çiçek taktim etmesinin ardından Kaymakam Sarı’nın isminin yazıldığı forma ve kulüp atkısını hediye etmesi ile sona erdi.

Ziyarete Eleşkirt Birlik Spor Kulübü Başkanı Necdet Yazar , Başkan Yardımcısı İlhan Işık , Kulüp Yöneticilerinden İlhami Yıldırım ve Yusuf İslam Uçar ve kulüp basın sözcüsü Ayhan İsen katıldı.

Yorumlar