Mükemmel makyaj için bazı sırlar

Mükemmel makyaj için bazı sırlar , mükemmel makyaj , mükemmel makyaj nasıl yapılır , mükemmel makyajın sırları

Google Haberlere Abone ol
Mükemmel makyaj için bazı sırlar

Mükemmel makyaj için bazı sırlar

Makyajın mükemmel görünmesi için bazı ince püf noktaları ve kuralları vardır.

  1. Göz kalemi ve eyeliner göz şeklinin değişmesine yardımcı olur. Göz kalemini ya da eyelinerı sürmeden önce birazdan ateşte bekleterek yumuşamasını sağlamak daha kolay sürülmesini sağlayacaktır. Bu yöntem ile mükemmel görüntü elde edebilirsiniz.
  2. Göz kapağını beyaz kalem ile renklendirin. Bu mat gözüken göz kapaklarınızı daha parlak gösterecektir.
  3. Limon tırnaklardaki lekeleri temizler. Bir bardak suya bir çorba kaşığı limon suyu ekleyip tırnaklarınızı 5 dakika banyo edin ve tırnak tabasını masaj yapın.
  4. Dudak boyasının kalıcılığını sağlamak için dudaklarınızı ruj ile boyayın, daha sonra peöete yapıştırın ve rengin daha kalıcı olması için fırça yardımı ile bir kat daha sürün.
  5. Uzun seyahatlerde yüzünüzün yağını silebilmek için ve yüzünüzü matlaştırmak için yanınızda mutlaka peçete bulundurun.
  6. Kırık saç uçlarınızı elle ayırarak tespit edebilir ve tarakla tarayarak kurtulabilirsiniz.
  7. Yoğurt cildin yorgunluğunu alır. İltihaplanmış ve kızarmış cilde yağlı yoğurt sürerek 20 dakika bekletin. Bu sürede laktik asit , probiyotik , yağ , kızarıklık ve iltihabı yok eder.
  8. Kurumuş tırnak boyasını hayata kazandırın. Sadece favori boyanızı bir bardak kaynar suyun içine yerleştirin ve 2 dakika bekleyin. Bu yöntem size yeniden kullanma imkanı sunacaktır.
  9. Kirpik kıvırma aletini saç makinesi ile kurutarak kirpiğinize uygulayın. Bu yöntem ile kiprikleriniz daha belirgin kıvrılacaktır.
  10. Çay çatlamış dudaklara iyi gelir. Paket çayı suda ısıtıp çatlamış dudaklara yarım dakika süreyle kompres uygulayın.

 

 

Yorumlar