Kusursuz makyajın sırrı

Kusursuz makyajın sırrı , makyaj yapmanın sırları , doğru makyaj nasıl yapılır

Google Haberlere Abone ol
Kusursuz makyajın sırrı
 Kusursuz makyajın sırrı

 

Doğru makyaj çok fazla kozmetik ürünü kullanmak değil, düzgün ürün ve renkleri kullanmaları demektir. Bununla uzun burnunuz varsa, onu bile gizlemek mümkündür.

Pigment lekelerini örtmek için öncelikle bir cilt temizleme ürünü edinin. Cilt tonuna yakın bir kapatıcıyı lekelerin üzerine sürün ve  çevreye doğru biraz yayın.  Lekeler biraz hafifledikten sonra üzerine fondöten ya da pudra sürün.

 

Burnunuz uzunsa, ucuna koyu renk fondöten sürün. Fondötenin nemli fırçayla vurulması ortaya daha iyi sonuç çıkaracaktır. Sonunda küçük dokunuşlarla pudralayın.

 

Yuvarlak yüzü daha ince, uzun göstermek için şakak, elmacık kemik ve çene altına allık fırçası ile bronz allık sürün. Daha açık renk pudra ile alın, burun, çene üçlüsüne uygulayın.

 

Göz çevresindeki çizgileri kapatmak için kapatıcıya fırçayı batırıp çizgilerin üzerine vurarak sonra elinizle yedirin. Kapatıcının tonal kremden daha açık tonda olmasına dikkat edin.

 

Yorgun ve uykulu gözlerinizin alt kirpiklerine rimel sürmeyin. Aksi takdirde daha yorgun görünürsünüz.

 

Dudaklarınız çatlaksa, ruj sürmeden önce nemlendirici ile nemlendirin. Çok koyu ruj kullanmayın.

 

İnce dudaklarınızı büyütmek için açık renkte dudak kalemi ile dudak çevresini cizgileyin, içine de aynı renkteki ruj ile boyayın.

 

 

Yorumlar