Evde makyaj temizleyici nasıl hazırlanır?

Evde makyaj temizleyici nasıl hazırlanır? Makyaj temizleyici , evde makyaj temizleyeci nasıl hazırlanır? Evde kalınan şu günlerde kadınların merak ettiği konulardan biri de evde makyaj temizleyici nasıl hazırlanır oldu. Bizde sizler için doğal malzemelerle makyaj temizleyici tarifleri verdik.

Google Haberlere Abone ol
Evde makyaj temizleyici nasıl hazırlanır?

Evde hazırlanan makyaj temizleyiciler nelerdir? Evde makyaj temizleyici nasıl hazırlanır? Evde doğal malzemelerle kendi makyaj temizleyicinizi yapabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte evde makyaj temizleyici nasıl hazırlanır ile ilgili doğal tarifler...

Pahalı makyaj temizleyici ürünlere artık para harcamaya son! Evde kolayca hazırlayabileceğiniz doğal makyaj temizleyicileri ile cildinizi her daim temiz tutabilirsiniz.

Zeytinyağı içerikli temizleyici

 ½ bardak zeytin yağı

½ bardak gül suyu

Zeytin yağı ve gül suyunu bir şişede çalkayalayın. Hem dudak hem de yüz makyajını temizlemek için kullanılır. Bu iki malzeme birbirine karışmadığı için kullanmadan önce şişeyi çalkalayın.

Salatalık ile temizleyici

1 adet küçük salatalık

1 bardak süt

Salatalığı rendeleyip sütün içine ekleyip kaynatın. Karışımı süzgeçten geçirerek suyunu salatalığı temizleyip şişeye koyun. Ne zaman isterseniz, kullanabilirsiniz.

Kanola Yağı ile temizleyici

10 yemek kaşığı kanola yağı

5 yemek kaşığı zeytinyağı

Bu karışımı göz kapağı ve kirpiklerin makyajını temizlemek için de kullanabilirsiniz.

Yorumlar