Burçlara göre makyaj önerileri

Burçlara göre makyaj , burçlara göre makyaj önerileri , hangi burç nasıl makyaj yapar

Google Haberlere Abone ol
Burçlara göre makyaj önerileri

Burçlara göre makyaj nasıl yapılır? Burcunuza göre makyaj stili tercih etmek sizi farklılaştırıyor. İşte size burçlara göre makyaj nasıl makyaj yapılır teknikleri...

Hayatımızın her sürecini etkisi altına alan burçlar, güzelliğin en önemli tamamlayıcısı olan makyaj tarzında da kendini gösteriyor. Ateş gurubu, su grubu, toprak gurubu işte burcunuza göre makyaj çeşitleri.

Ateş grubu, iddialı 

Koç, Aslan ve Yay bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları, iddialı görünmeyi ve tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi her zaman severler. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çeken çizgileri ve renkleri tercih etmeleri gerekir. Ateş grubu kadınlarının rengi siyah ve kırmızıdır. Gözlerde siyah makyaj etkili bakışlar için önemlidir. Eyeliner, göz makyajının vazgeçilmez ürünüdür. 

Su grubu, hissi 

Yengeç, Akrep ve Balık bu grubun burçları. Seçilen rengi yeşildir. Duyguların ve içgüdülerin temsilcisi su grubu, yeşilin her tonunu rahatlıkla kullanabilir. Özellikle nil yeşilini en çok tercih ederlerse daha gizemli mesajlar verebilirler. Doğallığı temsil eden su grubu burçlarının şeftali tonlarında allık kullanmaları gerekmektedir. Ruj seçiminde ise pembenin bütün tonları, ayrıca oranj, su grubu kadınlarının favori renkleridir. 

Hava grubu, bağımsızlık tutkusu 

Hava grubunun burçları olan İkizler, Terazi ve Kova, özgürlüğün temsilcileridir. Hava grubu kadınlarının rengi, pembe ve mavidir. Gözlerde açıktan koyuya mavinin her tonunu rahatlıkla kullanabilirler.Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katar. 

Toprak grubu, pasifik 

Boğa, Başak ve Oğlak burçları bu gruba dahildir. Abartıyı sevmez, sadeliği tercih ederler. Makyajda da sade ve naturel tonları uygulamaları gerekir. Kahverengi, toprak grubunun vazgeçemediği rengidir. Farlar, allıklar, rujlar hep bu rengin hakimiyetinde olabilir.

Yorumlar