Bu saçlar yaşlı gösteriyor

Bu saçlar yaşlı gösteriyor , yaşlı gösteren saçlar , yaşlı gösteren saç modelleri

Google Haberlere Abone ol
Bu saçlar yaşlı gösteriyor

Bu saçlar yaşlı gösteriyor

Aynı boy kesilmiş saçlar

Saçınızın her tarafının eşit uzunlukta olması yaşlı görünmenize sebep olur. Hafif katlı saçlar daha özgür ve genç bir görünüm yaratır. Çok katlı saçlar uygun bir tercih olacaktır.

Saç şekillendiricinin aşırı kullanımı

Saç şekillendirici ürünlerin aşırı kullanımı saçların yıpranmasına yaşlı görünümesine neden olur. Az miktarda jöle, köpük veya sprey daha güzel olabilir. Ancak bu ürünleri çok kullanılan kişilerin saçlarında solgun bir parlaklık olur.

Sapsarı saçlar yaşlı gösterir

Yaşlandıkça cildinizdeki pigmentler etkinliğini kaybeder ve cildiniz solar. Platin sarısı saçlar daha da yaşlı görünmenize neden olur. Canlı görünmek için koyu ton saç renklerini tercih etmelisiniz.

Kırık uçlar

Saçlarınızın bakımsız ve uçlarının kırık olması parlaklığını alır götürür. Parıldamayan saçlar yaşlı görünmenize neden olur. Sık sık uçlarını aldırmaya, besleyici bakım kremleri ve maskeleri kullanmaya özen gösterin.

Çok koyu saçlara hayır!

Saçlarınız çok koyu olduğunda yüzünüzdeki çizgiler, kırışıklıklar ve göz altındaki torbalar daha kolay dikkat çeker. 30 yaşını geçen kadınların koyu saçlarının biraz açılması gerektiği önerilir.

Yorumlar