Bu masajlar onu baştan çıkaracak

Birbirinize masaj yapmak eşinizle aranızda özel bir ilişki kurulmasını sağlar. Ayrıca sizi gündelik hayatın stresinden uzaklaştırır. Başarılı bir masajın sırlarını merak edenlere, konunun uzmanlarının önerdikleri tekniklere bir göz atın.

Google Haberlere Abone ol
Bu masajlar onu baştan çıkaracak

Birbirinize masaj yapmak eşinizle aranızda özel bir ilişki kurulmasını sağlar. Ayrıca sizi gündelik hayatın stresinden uzaklaştırır. Başarılı bir masajın sırlarını merak edenlere, konunun uzmanlarının önerdikleri tekniklere bir göz atın.

GERGİNLİK AZALTICI MASAJ

Dokunma stratejisi:

Hızlı hareketler kasları uyarır ve metabolizmayı harekete geçirir. Böylece sevgiliniz, enerjik hissedecek.

Masaj yağı:

Masajda kullanılacak limon ve narenciye esansları insanın ruh halini bir anda değiştirebilecek bir yapıya sahiptir. Bu hareketleri kontrol edin:

  • Eşinizin başına masaj yaparak uyandırın. Kafa derisinde birçok sinir ucu var. Bu sinir uçlarını uyarmak onun canlanmasını sağlar. Koltukta oturun ve sevgilinizin bacaklarınızın arasında yere oturmasını sağlayın. Parmak uçlarınızla tepe noktasından boyuna doğru ovun. Bu hareketi birkaç kez tekrar ettikten sonra parmaklarınızı daha geniş bir açıyla başında gezdirin.
  • Daha etkili bir canlanma etkisi için ondan karnının üzerine yatmasını isteyin. Ardından sırtına hafif darbelerle dokunmaya başlayın, öncelikle omurgasında aşağı yukarı ilerleyin. Daha sonra aynı hareketi sırtının sağ ve sol bölgelerine uygulayın. Avuç içlerinizle bastırarak gerginliğini azaltın. Böylece güne ağrısız başlamasını sağlayabilirsiniz.

UYKU MASAJI

Dokunma stratejisi:

Belli bir bölgeye uygulayacağınız baskı, günün tüm stresi ve yorgunluğunu üzerinden atmasını sağlar.

Masaj yağı:

Lavanta yağı tam bir uyku ilacı etkisi yaratır. Uygulayacağınız yağ sevgilinizin kolayca uyku moduna girmesini sağlar. Bu hareketleri kontrol edin:

  • Gün içerisinde saatlerce kaçtıktan sonra ayaklarınızdakı kaslar iyice gerilir. Sevgilinizden baş parmaklarının ucuyla ayağınızın üzerine birkaç saniye bastırıp bırakmasını isteyin. Ardından elinize yönlendirerek işaret parmağınızla baş parmağınız arasında kalan etli bölgeyi ovmasını sağlayın. Bu noktaya uygulanan baskı tüm vücudun rahatlamasını sağlar. Sonra aynı hareketleri siz de ona uygulayın.
  • Yatmadan önce yapmanız gereken bir hareket daha var; onu sırtüstü yatırın, gözlerini kapatmasını söyleyin ve örtüyü beline kadar çekin. Yatakta sevgilinizin yanına oturun ve ihmal edilen göğüs bölgesine masaj yapın. Ellerinizi, parmaklarınız onun omuzlarına bakacak şekilde göğüs kaslarına düz olarak yerleştirin ve sonra küçük yuvarlak hareketlerle hafifçe bastırın. Üzerine yerleştirdiğiniz örtü, belinin altında kalan bölgeyi ısıtırken, sizin uyguladığınız bu masaj tekniği gövdesine giden kan akışını harekete geçirir. Bu kombinasyon onun uykuya gitmesini kolaylaştırır.

Önsevişme masajı

Dokunma stratejisi:

Uzun ve yok sayılacak temaslar vücuttaki sinirleri uyararak şirin - tatlı ürpermenizi ve birlikte keyifli saatler geçirmenizi sağlar.

Masaj yağı:

Araştırmalara göre salatalık kokusu cinsel dürtüleri harekete geçirerek erojen bölgelerdeki kan akışını hızlandırır.

Bu hareketleri kontrol edin:

  • Eşinize yatağa sırtüstü uzanmasını isteyin. Avuçlarınızı bastırarak yan yana koyun ve ayak bileklerinden baldırlarının iç kısmına kadar uzun ve hafif dokunuşlar uygulayın! Ardından onu yüzüstü ve aynı dokunuşları bacağının arkasından kalçasının alt kısmına kadar tekrarlayın. Bu temaslar kan akışının kaşıkların doğru hızlanmasını sağlar ve onu tahrik eder.
  • Karnınızın üzerine doğru uzanın ve parmak uçları ile vücudunuzun yan kısımlarına nazikçe dokunmasını sağlayın. Kol altlarınızda başlayarak kalçalarınıza kadar uzanan bu erotik dokunuşlar sayesinde tüm vücudunuza zevk sinyalleri gönderebilir bileceksiniz.

Yorumlar