Bugün 24 Mayıs 2012 Perşembe
  • İstanbul20 °C
  • Ankara21 °C
  • İzmir22 °C
  • Erzurum13 °C
  • Konya22 °C
  • IMKB
    55.755
    %0.04
  • Altın
    622,63
    %1.11
  • Dolar
    1,8425
    %-0.70
  • Euro
    2,3185
    %-0.71
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kablosuz modemin şok etkisi
25 Kasım 2010 Perşembe 10:45

Kablosuz modemin şok etkisi

Kablosuz modemlerin yaydığı radyasyonun ağaçların ölümüne neden olduğu ortaya çıktı.

Kablosuz modemlerin insanlara zararı olup olmadığı araştırılırken yeni bir bulguya rastlandı!

Kablosuz modemlerin (Wi-Fi) yaydığı radyasyonun insan sağlığına zarar verip vermediği tartışmaları sürerken Hollanda'ya yapılan bir araştırmanın sonuçları çok çarpıcı. Kablosuz modemlerin yaydığı radyasyonun ağaçların ölümüne neden olduğu ortaya çıktı.

Hollanda'nın batısındaki Alphen aan den Rijn kentinde ağaçların sarardığı, kabuk ve gövdesinin kuruduğu tespit edildi. Hürriyet'te yer alan habere göre, bilim adamlarının yaptığı araştırmada ağaçların herhangi bir virüs nedeniyle ölmediği tespit edildi. Ancak ağaçların bulunduğu bölgede yoğun bir şekilde kablosuz modem kullanılıyordu. Araştırma bu noktada yoğunlaştırıldı.

Üç ay boyunca 20 adet ağaca çeşitli oranlarda radyasyon verildi. Sonuç bilim insanları için tam bir şoktu. Çünkü verilen radyasyon oranı arttırıldıkça ağaçların yapraklarının daha hızlı sarardığı ve gövdesinin kuruduğu ortaya çıktı.

Yine yapılan araştırmaya göre radyasyona maruz kalan mısır koçanlarının daha yavaş yetiştiği belirlendi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİĞİ HABERLER
  • AK Parti'yi sarsacak iddia!
  • Erdoğan'ın oğlu Burak neden askere gitmiyor?
  • İsrail'den şok teklif!
  • Vergi borcu olanlara ikinci şans
  • FLAŞ Komşu'ya vizesiz seyahat
ANKET
Haber Sitemizin Yeni Tasarımını Beğendiniz mi?
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Son Haberler | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 658 88 11 / Faks : | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA