Kaymakam Hasan Yaman, okulları gezdi

Bilecik’in Bozüyük ilçe Kaymakamı Hasan Yaman, ilçe genelinde eğitim öğretim verilen bazı okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Kaymakam Hasan Yaman, sırasıyla Kumral Abdal Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mimar Sinan...

Google Haberlere Abone ol
Kaymakam Hasan Yaman, okulları gezdi

Bilecik’in Bozüyük ilçe Kaymakamı Hasan Yaman, ilçe genelinde eğitim öğretim verilen bazı okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Hasan Yaman, sırasıyla Kumral Abdal Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Albay İbrahim Çolak İlkokulunu ziyaret etti. Ziyaretlerde okul müdürlerinden okulların genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Yaman, sınıfları da ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti. Eğitimin işleyişi, öğrencilerin durumları ve okulların güvenliği ile alakalı bilgiler aldı. Eğitimin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için okul müdürleriyle iletişim halinde ilgili kurumlarca gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. İlçe genelindeki tüm okullarda eğitim öğretimin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için devlet imkânlarının seferber edildiğini kaydeden Kaymakam Yaman, "Güçlendirme yapılan okullardaki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kısa sürede inşaat işlemleri tamamlanacak" dedi.

Yorumlar