Lice belediyesi okullara spor malzemesi dağıttı

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Diyarbakır’ın Lice İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ilçede bulunan 13 okula spor malzemeleri ve ekipmanları dağıtıldı.Spor malzemeleri ve...

Google Haberlere Abone ol
Lice belediyesi okullara spor malzemesi dağıttı

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Diyarbakır’ın Lice İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ilçede bulunan 13 okula spor malzemeleri ve ekipmanları dağıtıldı.

Spor malzemeleri ve araç gereç kapsamında okullara basketbol, voleybol, masa tenisi ve bütün spor topları ayrıca voleybol filesi ve forma gibi malzemelerin yer aldığı setler hediye edildi. Lice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sinan Başak, amaçlarının sağlıklı nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi. Başkan Başak, "Bunun içinde spor yapmak çok önemli. Bizler çocuklarımızın hem spor yapmasını hem de sağlıklı yaşaması için spor malzemeleri dağıtım etkinliği düzenledik. Sportif faaliyetlerin eğitimin bir parçası olduğunu unutmamamız gerekiyor. Eğitim konusunda ve spor konusunda hassasiyet göstermekteyiz" dedi.

"Spordaki başarı hayattaki başarı için çok önemli"

Okullarda asıl önemli olanın gençlerin ihtiyacı bulunan spor malzemelerini karşılayabilmek olduğunu belirten Kaymakam ve Belediye Başkanı Sinan Başak açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Okullarımıza spor malzemesi desteği sağlıyoruz. Spordaki başarı hayattaki başarı için çok önemli. Belediye olarak çocuklarımızın sağlıklı ve modern ortamlarda ücretsiz spor yapabilmeleri için spor parkları yapıyoruz".

Yorumlar