Şehit Tayfun Kavun’un ailesine ziyaret

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, Hakkari şehidi Tayfun Kavun’un baba ocağını ziyaret ederek acılarını paylaştı.Dernek yönetim kurulu ve şehit ailelerinin de katıldığı ziyarette şehidin babası Recep Kavun’a...

Google Haberlere Abone ol
Şehit Tayfun Kavun’un ailesine ziyaret

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, Hakkari şehidi Tayfun Kavun’un baba ocağını ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Dernek yönetim kurulu ve şehit ailelerinin de katıldığı ziyarette şehidin babası Recep Kavun’a Türk bayrağı Kur’an-ı Kerim ve şehit oğullarının fotoğrafı verildi.

Yapılan ziyaret hakkında açıklamada bulunan Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, acıların paylaşıldıkça azaldığını söyledi.

Dernek başkanı Kılıçaslan açıklamasında, “Kimi evladını, kimi kardeşini, kimi yeğenini vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için şehit verdi.

Her şehidimizin acısını yüreklerimizde hissediyoruz. Türk Devleti var olduğu müddetçe de şehit aileleri bir bütün olacak. Her düşen vatan evladının yerini de başkası alacak. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Devletimiz ise baki kalsın” dedi.

Şehit aileleri de Kavun’un ailesi ile sohbet ederek şehidin anılarını dinledi.

Yorumlar