Konya’nın fikir, sanat ve kültür adamları Beyşehir’i gezdi

Konya’da yaşayan fikir, sanat, kültür adamları, düzenlenen gezi kapsamında Beyşehir ilçesindeki tarihi mekanları ziyaret etti.Beyşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen geziye Konya Fikir, Sanat, Kültür Adamları Derneği...

Google Haberlere Abone ol
Konya’nın fikir, sanat ve kültür adamları Beyşehir’i gezdi

Konya’da yaşayan fikir, sanat, kültür adamları, düzenlenen gezi kapsamında Beyşehir ilçesindeki tarihi mekanları ziyaret etti.

Beyşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen geziye Konya Fikir, Sanat, Kültür Adamları Derneği Başkanı Seyit Küçükbezirci, Başkan Yardımcısı Fatma Şeref Polat ile dernek üyesi fikir, sanat, kültür adamları ile gazeteciler katıldı.

Dernek üyelerinin ilk gezi durağı Beyşehir’in tarihi mekanlarından Kubadabad Sarayları oldu. Beyşehir Gölü üzerinde tekne turuna katılan fikir, sanat ve kültür adamları daha sonra tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni de ziyaret etti. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile de bir araya gelen fikir, sanat ve kültür adamları, Beyşehir Belediyesi’ne organizasyona ev sahipliği yaparak sunduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Yorumlar