Eczacıbaşı VitrA, sezonu açtı

- Oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler, sezon açılışında bir araya geldi - Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı: - "Önemli bir altyapıya sahibiz" - Antrenör Marco Aurelio Motta: - "Sadece Türkiye'de değil, dünyadaki bütün takımlarla savaşabiliriz"

Google Haberlere Abone ol
Eczacıbaşı VitrA, sezonu açtı


İSTANBUL (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı VitrA, 2017-2018 sezonunun açılışını yaptı.

Kanyon AVM'de gerçekleştirilen etkinlik öncesi, kulübün buradaki ofisinde sezon açılışı nedeniyle basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı'nın yanı sıra, kulüp yöneticileri, antrenör Marco Aurelio Motta ve oyuncular katıldı.

Faruk Eczacıbaşı, burada yaptığı konuşmada, voleybolun kendileri için bir bütün olduğunu söyledi.

A takımın Eczacıbaşı VitrA'nın görünen yüzü olduğunu vurgulayan başkan Eczacıbaşı, "Geçen sene oldukça fırtınalı bir sezon geçirdik. Buzulun görülmeyen büyük bir yanı var. Önemli bir altyapıya sahibiz. Bizim için bu kariyer çalışması bir bütündür. Bu, adaylıktan A takıma kadar giden bir çalışma. Bunu bu şekilde değerlendirmenin kendimize daha yakışır olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Antrenör Marco Aurelio Motta ise Eczacıbaşı VitrA'da daha önce görev yaptığını ve yeniden Türk voleyboluna döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Çok iyi bir takımımız var. Sadece Türkiye'de değil, dünyadaki bütün takımlarla savaşabiliriz. Tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan güzel bir kombinasyona sahibiz. Bu sezon elde edeceği başarılar dolayısıyla takımımızla gurur duyacağımıza inanıyoruz. Çok iyi işler başarabiliriz."

Oyunculardan Jordan Larson da Eczacıbaşı VitrA'yı temsil etmenin kendisi için gurur ve onur verici olduğunu ifade etti.

Eczacıbaşı VitrA oyuncuları, basın toplantısının ardından alışveriş merkezindeki etkinliğine katıldı.

Yorumlar