Muhtarlar Kartepe’de buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı istişare toplantılarına devam ediyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde bulunan muhtarlarla yapılan istişare...

Google Haberlere Abone ol
Muhtarlar Kartepe’de buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı istişare toplantılarına devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde bulunan muhtarlarla yapılan istişare toplantıları devam ediyor. Kent genelinde yapılan toplantılar Kartepe ilçesi Mahalle muhtarlarıyla devam etti. Seka Kamp alanında bulunan Sukaypark tesislerinde yapılan toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Lütfi Efil, büyükşehir idarecileri ve muhtarlar katıldı.

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’deki muhtarlarla bir araya gelip bölgelerindeki eksiklikleri ilk ağızdan öğrenerek çözüme kavuşturmak için istişare toplantıları düzenliyor. Toplantının bu seferki konuğu Kartepe İlçesi muhtarları oldu. Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Lütfi Etil’in katıldığı toplantıda Kartepeli muhtarlar memnuniyet, talep ve temennilerini iletti.

Muhtarlara yönelik istişare toplantısında konuşan  Lütfi Efil, “Sizler bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımız vazgeçemeyeceğimiz bir parçamızsınız. Sizler bizim bilemeyeceğimiz konulara hakimsiniz ve bunları bizlere ulaştırarak vatandaşlarımıza hizmet etmemizi sağlıyorsunuz. Bu nedenle bu toplantılar bizim için çok değerli oluyor’’ dedi.

Sözlerine mahallelere yapılan destekleri anlatarak devam eden Efil, “Sizin her ihtiyacınızı karşılamak için çalışıyoruz. Uygun görülen bütün taleplerinizi alıyor değerlendirme sonrasında sonuca kavuşturuyoruz. Desteklerimiz sizlere devam edecek. Bulunduğunuz mahallelerde olan eksiklikleri de elimizden geldiğinde gideriyoruz. Geçen yıl bütün muhtarlıklarımıza kırtasiye, ofis malzemeleri desteği gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Yorumlar