İzmir Gençlik Festivali’nde bayram sevinci yaşadılar

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 günlük “İzmir Gençlik Festivali” etkinlikleri çerçevesinde Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği havai fişek gösterisi ve Şebnem Ferah konseri, İzmirlilere tam bir bayram sevinci yaşattı. Başkan Aziz...

Google Haberlere Abone ol
İzmir Gençlik Festivali’nde bayram sevinci yaşadılar

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 günlük “İzmir Gençlik Festivali” etkinlikleri çerçevesinde Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği havai fişek gösterisi ve Şebnem Ferah konseri, İzmirlilere tam bir bayram sevinci yaşattı. Başkan Aziz Kocaoğlu, bu coşkuyu “Ne mutlu İzmir’e” cümlesiyle özetledi.

19 Mayıs’ı kutlamak için Gündoğdu Meydanı’nda buluşan binlerce İzmirli, unutamayacakları bir gece yaşadı. Beş dakikalık havai fişek gösterileri eşliğinde Gençlik Marşı’nı dillendiren İzmirliler, tam bir bayram coşkusu yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nedeniyle düzenlediği “İzmir Gençlik Festivali” etkinliklerinin ikinci gününde, Şebnem Ferah’ın muhteşem konserini izlemeye gelen gençler, bayram coşkusunu doruklara taşıdı.

"Ne mutlu İzmir’e"

Gençlerle birlikte Şebnem Ferah konserini izleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, “Bugün hem Atamızı anıyoruz hem de Ulu Önderimizin gençlere emanet ettiği Gençlik ve Spor Bayramı’nı, Hasan Tahsin’in ilk kurşunu attığı İzmir’de kutluyoruz. Ne mutlu Mustafa Kemal gibi bir kahramanı yetiştiren bir ulusun ferdi olmak. Ne mutlu güzel İzmir’imizde Mustafa Kemal’in annesini ağırlamak. İzmir olduğu müddetçe, İzmirliler olduğu müddetçe, Atatürk’e, demokrasiye, insan haklarına inanan, hukuk devletine inanan İzmirliler olduğu müddetçe, sizler ve bizler olduğumuz müddetçe, bu ülke dimdik ayakta kalacaktır. Ulu Önderimizin devrimleri ilelebet payidar kalacaktır. Ne mutlu İzmir’e , ne mutlu gençlerimize.. Her 19 Mayıs’ta daha coşkulu, daha da coşkulu kutlamak dileğiyle.”

Yorumlar